Vad gör en VVS-projektör?

En VVS-projektör arbetar med rör och ledningar. Närmare bestämt ägnar en sådan sig åt planering, projektering och installationer av olika VVS-system. Vid sidan av detta ägnar sig en projektör av detta slag även åt att designa VVS-system med hjälp av verktyg som CAD. En VVS-projektör ser helt enkelt till att VVS-systemet i din fastighet fungerar som det ska. Som VVS-projektör måste man också anpassa sig utefter olika regler och förordningar som behöver följas. Hos oss arbetar dock inte bara VVS-projektörer, utan i vår personalstyrka ingår det även rörmokare. Vi kan därför både hjälpa dig med planeringen och installationen av ditt VVS-system, och skulle det vara så att det skulle uppstå några problem kan vi även hjälpa dig med detta. Vi börjar då med att göra en felsökning för att ta reda på var felet ligger någonstans. Detta kan vi bland annat göra genom att filma i dina rör och ledningar. När vi väl tagit reda på var felet ligger någonstans kan vi självklart sedan även hjälpa dig med att reparera det. Vi kan alltså ge dig all den hjälp som du kan tänkas behöva när det kommer till dina rör och ledningar.

Vi är baserade i Kista

Vi har vårt kontor i Kista. Det betyder dock inte att du måste bo i just Kista för att kunna anlita oss, utan vi erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet. Oavsett var i Stockholm med omnejd som du bor eller verkar är du därför varmt välkommen att höra av dig till oss.

Vi arbetar i ett högt tempo

Uppstår det fel med ens rör och ledningar kan det orsaka allvarliga svårigheter för dig. Just därför är det viktigt att kunna få hjälp på snabbast möjliga sätt vilket är varför vi arbetar i ett högt tempo. Detta betyder dock inte att vi inte är noggranna, utan hos oss får du både snabbhet och noggrannhet på en och samma gång.