Vilken typ av hjälp behöver du?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt när det kommer till dina rör och ledningar. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

VVS-projektör

Vi kan bland mycket annat förse dig med en VVS-projektör. En sådan kan i sin tur hjälpa dig med planering, projektering och installationer av VVS-system. Vår VVS-projektör arbetar främst på vårt kontor, men kan i vissa fall komma ut och besöka våra olika byggprojekt.

img

Rådgivning

Behöver du rådgivning när det kommer till ditt VVS-system? I så fall är detta något som vi kan förse dig med. Eftersom vi har varit verksamma inom branschen sedan 2006 har vi oerhört mycket erfarenhet av den och kan den innan och ut. Oavsett vad gällande dina rör och ledningar som du behöver hjälp med är du därför välkommen att vända dig till oss.

img

Felsökning

Är det något med ditt VVS-system som inte fungerar som det ska? Då kan vi även hjälpa dig med att ta reda på var felet ligger genom att göra en felsökning.

img

Reparationer

Om vi efter att ha gjort en felsökning märker att något är fel med dina rör och ledningar, då hjälper vi dig självklart även med att reparera dessa.